Rareș Bogdan a criticat vineri seară, la Digi 24, decizia PNL Buzău de a-l aduce în partid pe Viorel Ștefu, fost secretar de stat în subordinea lui Carmen Dan la violențele Jandarmeriei de pe 10 august.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Domnul Ștefu este fost secretar de stat în Ministerul de Interne, omul care a primit informările de la serviciile de informații – DIPI și SRI pe subiectul 10 august și care nu le-a comunicat mai departe, care nu le-a dat mai departe, care a fost chemat în „Dosarul 10 august”, care a fost pus de Liviu Dragnea și a fost un apropiat a lui Liviu Dragnea și a lui Carmen Dan și eu, Rareș Bogdan, nu accept ca acest individ să stea cu mine la masă sau în aceeași sală!”, a declarat Rareș Bogdan la Digi 24.

Liderul liberal spune că nu va accepta să stea la aceeași masă cu Ștefu și-i cere șefului PNL Buzău să renunțe la această decizie.

”Cred că este o greșeală și îl rog pe colegul meu Romanescu, președintele Federației de Tenis de Masă și președintele de la Buzău, să-și revizuiască decizia și să renunțe la domnul Ștefu. În momentul în care îl pui secretar general la o filială unde candidează președintele partidului de opoziție și secretarul general de la al doilea partid de opoziție, adică domnul Ciolacu și domnul Felix Rache, doi lideri importanți ai stângii, împotriva noastră, e un dezastru.”, a declarat Rareș Bogdan.