Invitat in cadrul emisiunii "Stirea zilei" (Antena 3), seful de campanie al PSD, Miron Mitrea a declarat ca Nastase e un om de prima linie politica, caruia i-a placut sa fie tot timpul in centrul atentiei, tocmai de aceea a ales "o functie reprezentativa si nu una lucrativa". Despre alegerea lui Nastase in functia de presedinte al Consiliul National al PSD, Mitrea spune ca votantii s-au gandit sa-l ia pe Nastase cu bunele si relele lui si, cu siguranta, partile bune atarna mai greu.

Miron Mitrea spune ca in PSD nu vor mai fi certuri deoarce incepe lupta electorala si toata lumea se va concetra la alegeri. Intr-un partid mare problemele sunt inevitabile, insa PSD a gresit in tot acest ca le-a expus public, in piata, recunoaste seful de campanie al PSD.

Mitrea a fost completat de Nicolae Vacaroiu care spune ca de luni vor incepe cu totii munca pentru alegeri. "Noi pornim motoarele mai greu, dar si cand le pornim...Vor intra cu totii in cantonament, dar ii lasam si cu nevestele ca sa fie mai frumos", a declarat zambind presedintele Senatului.

Nicolae Vacaroiu s-a declarat extraordinar de incantat de discursul lui Ion Iliescu, pe care-l considera "unul din cele mai bune auzite de el". Daca discursul lui Geoana este plasat pe locul doi "in topul" discursurilor PSD de la Consiliul National, despre Nastase a spus ca a avut un discurs prea lung si ca el vorbeste mai bine liber.

Miron Mitrea a sustinut in cadrul emisunii ca PSD a facut o mare greseala atunci cand a sustinut un guvern minoritar de dreapta. "In politica se mai fac si greseli, am anticipat gresit atunci, dar trebuie sa ne recunoastem greselile. Nu ne-am asteptat insa ca, atat ei cat si presedintele Basescu, sa interpreteze atat de rauvoitor Constitutia", s-a scuzat Mitrea.