Liderul PSD Marcel Ciolacu afirmă că, în opinia sa, actualul Guvern va rezista în funcţie „până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”, scrie News.ro. El consideră că în mod „categoric” românii vor ieşi în stradă pentru a „îndepărta” Executivul aflat în exerciţiu.

Marcel CiolacuFoto: PSD

Întrebat, marţi seară, în cadru unei intervenţii telefonice la România TV, cât crede că va mai rezista actualul Guvern în funcţie, președintele PSD a răspuns: „Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”.

În acest context, Marcel Ciolacu a criticat decizia Executivului de a transforma Spitalul Foişor în unitate pentru patologia COVID, dar şi decizia actualei majorităţi politice din Parlament de a respinge, în Senat, constituirea unei comisii de anchetă cu privire la situaţia acestei unităţi medicale.

„Categoric, până la urmă lumea va ieşi în stradă şi îi vor îndepărta”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Senatul a respins, în plenul de marţi, proiectul de hotărâre prin care grupul senatorilor AUR (susţinut şi de senatorii PSD) solicită înfiinţarea comisiei de anchetă referitoare la organizarea acţiunii de evacuare şi transfer al pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”.