Premierul Florin Cîţu s-a arătat mulţumit de activitatea miniştrilor din Cabinetul său şi a declarat că îi evaluează în fiecare zi, iar deciziile sunt prezentate public, după ce sunt prezentate în coaliţia de guvernare, scrie News.ro. Momentan, prim-ministrul spune că este mulţumit de activitatea miniştrilor.

Florin Citu Foto: Guvernul Romaniei

„Eu evaluez miniştrii de fiecare dată, dar prezint public deciziile, aşa cum am făcut şi până acum. Voi prezenta în coaliţie şi după aceea şi românilor. Dar îi evaluez tot timpul. Aşa cum dumneavoastră, românii, mă evaluaţi pe mine în fiecare zi. Nu există un termen, o perioadă de graţie sau ceva. Mă evaluaţi în fiecare zi, ceea ce fac. Aşa şi eu îmi evaluez Cabinetul pentru că performanţa mea, performanţa Cabinetului depinde de fiecare dintre noi. Şi, dacă unul dintre noi nu îşi face treaba, suferim toţi”, a declarat Florin Cîţu, joi seară, la Digi 24.

Premierul a precizat că este mulţumit activitatea membrilor Cabinetului său, dar că urmează, peste două săptămâni, un test.

„În acest moment, toată lumea îşi face treaba foarte bine. Urmează test, în următoarele două săptămâni, pentru PNRR, trebuie să lucreze din greu la PNRR. În fiecare zi e un test, să ştiţi”, a mai declarat Cîţu.