Marcel Ciolacu a declarat că, începând de luni, specialiştii PSD se vor deplasa la sediul Ministerului Fondurilor Europene şi vor avea acces la PNRR. Liderul PSD a precizat că a convenit în acest sens atât cu premierul Florin Cîţu, cât şi cu ministrul Cristian Ghinea.

Marcel CiolacuFoto: Hotnews

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică seară, la Antena 3, că nu a văzut PNRR-ul, ci doar anumite obiective şi finanţări din acesta, relatează News.ro.

„Am văzut anumite obiective din el, anumite finanţări, nu ştim care sunt granturi, care sunt împrumuturi. De mâine specialiştii PSD se vor deplasa la Ministerul Fondurilor Europene şi acolo împreună cu domnul ministru şi cu specialiştii din minister vor avea acces la întregul plan care este încă în negociere cu Uniunea Europeană”, a explicat Marcel Ciolacu.

El a afirmat că a convenit cu premierul Florin Cîţu şi cu ministrul Cristian Ghinea pentru ca specialiştii social-democraţi să consulte PNRR.

„Nu e un ajutor dat de domnul Cîţu, e un respect faţă de români. Nu putem accepta să fim ultimul stat din Uniunea Europeană care depune acest PNRR. Nu am înţeles nici eu de ce este atâta netransparenţă. (...) O viziune coerentă nu există şi o corelare cu celelalte fonduri”, a mai transmis Marcel Ciolacu.