Peste 30 de persoane s-au strâns, marţi, într-unul dintre saloanele de la Parlament pentru a-l felicita pe liderul PNL, Ludovic Orban, care împlineşte 58 de ani. Imaginile suprinse de televiziuni arată că foarte multe persoane venite să-l felicite nu purtau mască de protecție.

Liberali veniti sa-l felicite pe L. OrbanFoto: captura Antena 3

”Nu este o petrecere și eu am trecut pe acolo. Era normal să trec să îl felicit pe Ludovic de ziua lui. Din păcate nu am putut să îl felicit, pentru că este în ședința de coaliție. Nu este Ludovic acolo, este în ședința de coaliție, el chiar este un tip care muncește. Ne-a servit și el cu un fursec, cu un suc, ce vroiați să facem, să mâncăm cu masca?!”, a declarat senatorul PNL Virgil Guran la Antena 3.

Întrebat de reporterii afalți la Parlament, premierul Cîțu a spus că nu știe despre ce e vorba deoarece nu a fost prezent.

Scandalul vine după ce, anul trecut, în spațiul public, a circulat o fotografie făcută în biroul lui Orban care îl arăta pe fostul premier împreună cu unii miniștri ai cabinetului său cum stăteau fără mască și fumau.