Vicepremierul Dan Barna a afirmat că într-un oraş de amplitudinea Bucureştiului este foarte greu să faci schimbări vizibile, întrebat fiind dacă este mulţumit de activitatea lui Nicuşor Dan. „Are un mandat foarte greu”, a afirmat Barna, precizând că aşteaptă împlinirea unui an de mandat, relatează News.ro.

Dan Barna la Digi24Foto: Captura Digi 24

Dan Barna a fost întrebat, marţi seară, la Digi 24, dacă este mulţumit de Nicuşor Dan, el răspunzând: „Are un mandat foarte greu, a preluat o primărie care, dincolo de declaraţiile de televizor ale doamnei Firea, a avut mult de rânit sau de desţelenit, face eforturi, sunt convins că în lunile următoare se vor vedea şi mai multe rezultate. În momentul de faţă a reuşit să păstreze un buget realist, a reuşit să iasă din datoriile acelea de peste 3 miliarde de lei, s-au început lucrările la reţeaua de termoficare”.

Când i s-a atras atenţia că oamenii sunt nemulţumiţi, Barna a afirmat: „Ţine de un management al aşteptărilor”.

„Haideţi să vedem după un an de zile ce s-a realizat. Într-un oraş de amplitudinea Bucureştiului este foarte greu să faci schimbări vizibile. Haideţi să vedem evaluarea de un an”, a adăugat co-președintele USR PLUS.