Premierul Florin Cîțu susține că HG-ul prin care s-a mărit limita pentru impunerea carantinei de noapte de la 3 la 6 la mienu a fost dat pentru a se ține Congresul PNL ci pentru agenții economici.

Florin CituFoto: Captura Guvern

”Congresul PNL se va ține doar o zi, dar agenții economici își vor continua activitatea. Să înțeleg acum că USR sau ceilalți sunt împotriva menținerii deschise a agenților economici?!”, a declarat premierul la Digi 24.

Florin Cîțu spune că el este împotriva carantinei și susține menținerea deschisă a Economiei argumentând că acum avem vaccinuri și certificat de vaccinare.

Premierul a dat din nou vina pe toată lumea pentru rata scăzută de vaccinare, pe PSD că nu a susținut campania, pe membrii USR Plus că nu au mers prin centrele de vaccinare, deși aceștia au postat fotografii care dovedesc că au făcut acest lucru.

”Campania de vaccinare a eșuat că avem un partid antivaccinare care a intrat în parlament. Iar, acum, USR are tupeul să mă cheme pe mine în Parlament ca să dau explicații când ei s-au aliat cu AUR?!”, acuză Cîțu.

emisiunea este in desfășurare