Preşedintele Alianţei pentru Turism, Dragoş Anastasiu a declarat miercuri seară, la emisiunea Talk News de la Profit TV, că statul vrea să spună „biciul” tot pe cei care produc şi fac angajări, în timp ce la stat niciun angajat nu s-a aflat în şomaj tehnic în această perioadă de pandemie. El le-a transmis guvernanţilor să crească colectarea, să elimine evaziunea, să raţionalizeze modul în care cheltuie banii „şi apoi vorbim şi de solidaritate”.

Dragos AnastasiuFoto: Agerpres

„Adică tot pe cei care produc punem biciul? I-am prins pe unii că fac o sută de milioane cifră de afaceri, fac angajări, hai să punem biciul tot pe ei, să dea solidaritate”, a spus preşedintele Alianţei pentru Turism, potrivit News.ro.

El a continuat: „Aş vrea să vă întreb câţi de la stat au fost în Kurzarbeit sau în şomaj tehnic? Trebuie şi statul român să fie solidar cu noi. Nu au venit cu compensaţii sau au venit foarte puţin, şi vorbim de solidaritate? Eu personal nu cred că asta este soluţia. Cred că în primul rând trebuie să crească colectarea, să elimine evaziunea, să raţionalizeze modul în care cheltuie banii şi apoi vorbim şi de solidaritate”.

Citește și: