Co-preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) George Simion a afirmat marți seară, la Antena 3, că are informaţii conform cărora o nouă formaţiune politică, de centru, va apărea pe scena politică românească, el subliniind că AUR va colabora cu viitorul partid, potrivit News.ro.

George Simion Foto: Hotnews

"Până la următoarele alegeri, eu sunt convins că va mai apărea o forţă politică nouă. Aşa s-a întâmplat la fiecare scrutin. Şi sunt convins că o să ne înţelegem foarte bine cu acea forţă politică. Vi se pare că noi suntem aşa de proşti cum ne consideră parlamentarii PSD încât să venim fără un plan? Noi suntem pe un segment naţionalist. Presimt că va apărea o forţă într-o zonă mai de centru", a declarat George Simion, marţi seară, la Antena 3.

Întrebat dacă îi cunoaşte pe cei care pun bazele viitorului partid, George Simion a răspuns: "Îi ştiu şi sunt nişte oameni onorabili cu care o să-mi facă plăcere să lucrez".

El a mai afirmat că AUR îşi doreşte obţinerea a 30-35% dintre voturi la următoarele alegeri, de aceea face orice ţine de el "în normele legale" pentru a-i "apăra" pe oamenii care nu vor să se vaccineze.

"Să fim prima forţă politică a ţării, suntem pe locul doi în momentul ăsta. Suntem peste aşa-zişii urmaşi ai Brătienilor”, a mai afirmat Simion.