Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, luni, la România TV, atitudinea unora dintre liberalii participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema ”Next Level Leadership” care au scandat în repetate rânduri ”m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor.

Nicolae Ciuca si Marcel CiolacuFoto: AGERPRES

”Poate o fi un amendament la România Educată. E jignitor şi arată o imaturitate... cred că aşa, au o problemă internă... când nu ai capacitarea de dezvolta ceva, atunci înjuri”, a afirmat Ciolacu, potrivit News.ro.

”O fi vreun amendament la aia, la legile.. la România Educată? Să încerce să-l pună pe hârtie! E ruşinos ce s-a întâmplat şi preşedinta TNL-ului eu am văzut că şi-a cerut scuze şi o felicit pentru că, să ştiţi că să recunoşti o greşeală şi pentru politicieni, dar mai ales pentru cei tineri este un lucru... Vă daţi seama că îmi lasă un gust mai mult decât amar tot ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la România Tv.

El a subliniat că ”data viitoare” îi va invita pe tinerii liberai la Tineretul Social Democrat, să vadă cum se poartă discuţiile şi se desfăşoară atelierele tinerilor politicieni din PSD.

”Presupun că cu cei de la microfon nu am stat şi nici nu o să stau vreodată la masă. Fiecare face cât poate. Din punctul meu de vedere, preşedinta lor a făcut un gest corect. Poate o fi un amendament la România Educată. E jignitor şi arată o imaturitate... cred că aşa, au o problemă internă... când nu ai capacitarea de dezvolta ceva, atunci înjuri. Chiar dacă e o căsnicie, cum spuneau unii, nu din dragoste, presupun că nici în căsniciile din interes nu există astfel de jigniri. Nu am problemă cu plăcuţa suedeză”, a adăugat liderul PSD.

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema „Next Level Leadership” au scandat în repetate rânduri ”m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor.

Liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru aceste comportamente inacceptabile.