Precedent istoric in fotbalul romanesc: derby intrerupt, bataie la vestiare intre jucatori si intre fanii celor doua echipe in jurul stadionului. Mircea Rednic si-a dat si el demisia imediat dupa meci. "Oricum mi-as fi dat demisia dupa acest meci. In aceasta seara a castigat fotbalul romanesc", ar fi declarat ironic Rednic, potrivit lui Catalin Tolontan.

Mircea Rednic in Gazeta Sporturilor: "Din cauza mea se intimpla toate astea! De cind am venit la Rapid, suporterii nu m-au dorit si au creat aceasta tensiune care a daunat jucatorilor. Cu siguranta voi pleca".

Ion Craciunescu a declarat la Kanal D ca Steaua a castigat meciul cu 3-0 si nu se poate reveni asupra hotararii arbitrului. Daca eram in locul arbitrului Deaconu si eu as fi oprit jocul.

Adrian Porumboiu la Sport.ro: Daca arbitrul chiar a fost lovit atunci decizia sa de a opri jocul este corecta.

C-tin Zotta, presedinte Rapid, a declarat la Realitatea TV ca totul a fost premeditat si ca arbitrul Deaconu a fost juniorul Stelei. Zotta spune ca au fost incidente la vestiare fiindca tensiunea era mare, dar ca nu e vorba de ceva grav.

Valeriu Argaseala, presedintele clubului Steaua, spune ca stelistii au fost agresati la vestiar si ca sunt izolati acolo iar securitatea nu le este asigurata (Realitatea TV).

Catalin Tolontan sustine ca nicun oficial FRF nu vrea sa faca o declaratie clara fiindca niciunul nu cunoaste regulamentul.

Ionut Lupescu a declarat la Realitatea TV ca arbitrul are acoperire pentru decizia luata dar nu stie exact regulamentul si nu stie daca meciul va fi castigat de Steaua cu 3-0 sau se va rejuca.

George Copos la Sport.ro: Decizia nu este regulamentara. Arbitrul nu ne-a acordat cele 3 minute prevazute de regulament. Nici nu stim daca arbitrul a fost lovit sau daca nu a fost cumva lovit de un stelist. Arbitrul Deaconu a gresit si poate ca a facut asta intentionat.

Nae Manea, director tehnic Rapid la B1 TV: Nu se poate sa procedezi asa la un asemenea derby. Stelistii au fugit prea repede la vestiare. Nu erau batai in tribune, nu au fost in pericol, deci nu aveau motive sa se comporte asa. Nu este adevrata ca jucatorii s-au batut la vestiare.

Gigi Becali la Realitatea TV: Nu am luat legatura cu jucatorii. Nu sunt ingrijorat fiindca nu suntem in jungla. Ar trebui sa castigam cu 3-0. Asa am aflat de la Craciunescu si alti specialisti,a sa s-a intamplat in intreaga Europa.

Marian Iancu la Fanatik Show: De ce sa piarda Rapidul meciul cu 3-0? De unde se stie ca acel suporter a fost un rapidist? Poate era stelist. Noi, Poli Timisoara, nu am vrea ca Steaua sa plece ca din pusca, ci am prefera jucarea ultimelor 15 minute din meci, in alte conditii.

Reuters: Obiectele aruncate au fost mai multe (brichete si pietre). In min 72, o piatra l-a lovit in cap si in min 73 a oprit meciul, la 6 minute dupa ce Sapunaru a marcat... Conform regulamentului FRF, Rapid ar putea fi penalizata cu o infrangere la 3-0, 10 puncte de penalizare si suspendarea stadionului. Zotta acuza fanii Steaua pentru provocarea deliberata a incidentului