Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat miercuri că are o relaţie foarte bună cu consilierii USR iar cu primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, discută instituţional şi nu crede că sunt în tabere diferite pentru că acesta susţine că PNL trebuie să depărteze de PSD, astfel că au aceeaşi viziune. El a mai arătat că Daniel Băluţă are credibilitate mai mare decât Gabriela Firea, potrivit News.ro.

Nicusor DanFoto: Inquam Photos / George Calin

Nicuşor Dan a declarat la Prima News că are o relaţie foarte bună cu consilierii generali aui USR. Întrebat dacă este deja candidatul USR la Primăria Capitalei, el a precizat că nu poate spune niciun partid, în acest moment, serios, xcine este candidatul lor pe Bucureşti. „Am o relaţie foarte bună cu consilierii USR şi cu conducerea USR”, a mai spus primarul.

Întrebat care este relaţia sa cu primarul sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu, Nicuşor Dan a răspuns că „discută instituţional”.

„Nu cred că suntem în tabere diferite. Ciprian Ciucu este cineva în PNL care susţine că PNL trebuie să depărteze de PSD, deci viziunea politică e aceeaşi. Acum, în plan personal se mai întâmplă lucruri”, a arătat Nicuşor Dan.

Despre o candidatură a lui Ciucu la primăria Capitalei, el a precizat că nu crede acest lucru, pentru că Ciprian Ciucu a spus de mai multe ori că nu-şi doreşte lucrul ăsta.

Întrebat ce candidat este mai redutabil între Gabriela Firea şi primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, Nicuşor Dan a precizat că Băluţă „are o credibilitate mai mare decât Firea. Despre sectorul 4, primarul Capitalei a spus că „din punct de vedere al imaginii arată bine dar funcţional s-au creat foarte multe disfuncţionalităţi”.