​Candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, susține că nu este controlat de niciunul dintre partidele politice care îl susțin pentru a ocupa funcția de primar, drept răspuns la declarațiile actualului primar general, Nicușor Dan. Cîrstoiu l-a ironizat pe Nicușor Dan luni seara, la Digi24.

Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL la Primaria CapitaleiFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Cîrstoiu a fost întrebat cum răspunde declarațiilor lui Nicușor Dan cu privire la faptul că, odată ajuns în funcția de primar, va trebui să țină cont de comenzile politice venite din partea PSD - PNL.

„A greșit total Nicușor Dan. A spus un lucru foarte interesant și apreciez recunoașterea asta. L-am auzit pe domnul primar general, pe Nicușor Dan, pe care eu îl cred un om inteligent și chiar e, a spus un adevăr mare, că atunci când Capitala are probleme e ca și cum te-ai duce la doctor să îți rezolve problemele. Eu îi mulțumesc foarte mult pentru încredere. Înseamnă că a identificat chiar dânsul un om corect, dar care nu e controlat nici de PSD, nici de PNL. Eu sunt eu, Cătălin Cîrstoiu”, a spus candidatul coaliției de guvernare.

Cîrstoiu a mai declarat și că Nicușor Dan „nu comunică” cu primarii de sector, Guvernul sau premierul țării.

„Eu credeam că domnul Nicușor Dan discută cu mine despre proiecte, despre cum comunică cu primarii de sector cu domnia sa. Nu comunică. Cum comunică cu Guvernul, cu prim-ministrul. Nu comunică. Eu tocmai asta vreau să le dau bucureștenilor, o comunicare corectă”, a mai spus Cătălin Cîrstoiu.

Citește și: