Interviul oferit de seful statului lui Radu Moraru pentru B1 TV a fost pigmentat si cu momente hazlii. Astfel, presedintele Basescu a vorbit si despre animalele sale de casa: trei caini, un iepure si doi papagali vorbareti nevoie mare.

Un maidanez a fost adus de Elena Basescu dupa ce l-a gasit ranit pe strada, un caine este al Ioanei, iar cel de-al treilea membru canin al familie apartine presedintelui si sotiei. Tot presedintele se mai bucura de un iepuras si doi papagali.

Fiindca papagalii nu trebuie sa se vada intre ei, explica Traian Basescu, unul sta in sufragerie iar celalalt in bucatarie. Cand presedintele ajunge acasa este "reperat" imediat de papagalul din sufagerie care-l striga "tata". Cel din bucatarie pare mai indragostit insa de sotia presedintelui si are o apreciere deosebita fata de activitatile casnice ale acesteia, repetand "mama face cafea".

Alte interventii hazlii ale presedintelui:

- "Daca eram comandant pe Titanic, nu se scufunda. Tineti cont ca nava mea era mult mai mare decat Titanicul"

- "Nu ma puteti compara cu Bush fiindca el e la sfarsitul mandatului, iar eu sunt abia la inceput"

- "Am 33 de ani de casnicie si nu mi-am injurat niciodata sotia si, daca mai sunt lucruri pe care le vedem diferit, ne mangaiem unul pe altul cum e intr-o casatorie. Vad ca isi dau cu parerea despre familia mea oameni care nu au reusit sa aiba una, oameni care au ajuns la a treia, la a patra sotie"