Invitatul lui Victor Ciutacu la emisiunea "Vorbe Grele" (Antena 2), candidatul PD-L pentru scaunul de primar general al Bucurestiului, Vasile Blaga si-a prezentat o parte din planurile sale in caz ca va fi ales edilul capitalei.

"Sper sa se elimine atacurile marlanesti si sa se puna accent, asa cum zicea si Cristian Diaconescu, pe ceea ce spune si propune fiecare candidat. Eu voi duce o campanie pozitiva in care sa-mi evidentiez clar mesajele", a mentionat Blaga.

Candidatul PD-L a tinut sa precizeze ca se va ocupa de problema parcarilor in capitala prin infiintarea unei administratii care sa gestioneze eficient toate parcarile si sa sporeasca constructia altor noi parcari.

Referitor la parcurile din capitala, Vasile Blaga a declarat ca doreste sa abordeze problema din doua directii, o data prin "o administrare riguroasa a spatiilor verzi deja existente" si apoi prin "extinderea acestor spatii", mentionand ca "in Bucuresti sunt 16 metri patrati de spatiu verde pe cap de locuitor", prea putin pentru o capitala europeana.

"Doresc ca in 3 luni sa infiintez un birou de relatii cu publicul la Primaria Generala, iar in 6 luni sa fac la fel in toate primariile de sector. Doresc o interfata noua intre primarie si locuitorii capitalei", a declarat in final Vasile Blaga.