La cei 45 de ani ai sai, mama lui Dan Balan continua sa impresioneze prin naturalete, frumusete si o voce inca buna, lucru pe care l-a demonstrat din plin in cadrul emisiunii Agentul VIP de pe Antena 2.

Ludmila a dezvaluit ca va realiza in curand o emisiune pentru un post tv romanesc si a vorbit despre cea mai frumoasa declaratie pe care a primit-o din partea unui barbat. Surpriza, barbatul e chiar fiul ei care i-a spus, imbufnat, la o sedinta cu parintii, pe cand era elev, ca o roaga sa nu se mai imbrace ca o fetita ca arata prea tanara.

Vedeta postului national de televiziune de peste Prut a marturisit cum a ajuns sa fie considerata o traficanta de copii. "Tanti Ludmila", emisiunea cu care a facut furori in Republica Moldova, era o emisiune destinata copiilor. Numai ca politia a prins, la un moment dat, o alta Ludmila Balan care facea trafic cu fete din R. Moldova in Occident. Cum "numai una era Ludmila Balan" si ea facea emisiuni cu copii si nu cu fete, zvonistica a pus stampila: "tanti Ludmila profita de inocenta copiilor", povesteste amuzata Ludmila Balan, care spune insa ca nici in ziua de azi nu a reusit sa puna capat zvonurilor.

In finalul emisiunii, simpatica vedeta tv a tinut sa demonstreze de la cine mosteneste Dan Balan talentul artistic (VIDEO):