Invitat la emisiunea "Vorbe Grele" (Antena2), seful Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a discutat despre proaspata sa punere sub acuzare de catre DNA pentru luare de mita si a comentat finalul de campionat la fotbal.

Dumitru Dragomir a declarat ca acuzatiile procurorilor impotriva sa "constau in cateva taieturi din ziare despre ce spunea Iacov (n.r. Constantin Iacov, fost presedinte CA al FC National Bucuresti) despre mine".

Seful de la Liga a mai adaugat ca tot ce a facut dumnealui a facut cu aprobarea Adunarii Generale a LPF si ca: "Daca s-ar adeveri aceste acuzatii ar trebui sa fiu internat la Balaceanca. M-a sunat Vadim Tudor si mi-a spus ca stie ca sunt nevinovat si ca ma sustine, de altfel daca eram vinovat el era primul care sarea sa ma acuze"

"Am intrebat juristii cei mai destepti din parlament: Cum e posibil ca un om nevinovat, care a facut numai lucruri bune, sa fie acuzat de luare de mita? ... Toti au ras...", a mai precizat Corleone.

"Ii vine randul si lui Becali sa fie trimis in instanta. Ii iau pe toti din fotbal la rand", a completat Dragomir

Referitor la finalul incins de campionat, Oracolul din Balcesti a declarat ca nu mai exista blaturi in fotbalul romanesc si ca "presa mananca rahat in chestiunea asta. Fotbalul e cel mai curat dintre toate hotiile care se fac in tara asta".

Intrebat ce parere are despre oferta Stelei de a-l cumpara pe atacantul celor de la "U" Cluj, Dorin Goga, pe suma de 3 milioane de euro, Dragomir a declarat: "Goga e de 8 milioane de euro, nu 3. In Romania sunt jucatori mult mai valorosi decat strainii care se aduc pe bani multi. Mai degraba dai 3 milioane pe un jucator ca Goga decat sa aduci jucatori slabi de afara pe bani la fel de multi".

Seful de la Liga a confirmat ca Ladislau Boloni va veni antrenor la Rapid din sezonul urmator si ca va avea un contract de peste 3 milioane de euro pe sezon. Dumitru Dragomir a incheiat cu parerea sa despre valoarea echipelor si despre evolutiile lor in cupele europene: "Nu avem echipe nici sa trecem de grupele Uefa, poate la Steaua sa fie ceva potential de grupele CL, dar doar in aparare".