Gigi Becali a continuat la "Nasul" (B 1 TV) seria replicilor care l-au facut celebru. Astfel, latifundiarul din Pipera se considera nevinovat si vorbeste despre conspiratii si procurori tradatori. Are insa un singur regret in tot acest scandal si anume ca nu s-a dus la un sex shop sa umple "o geanta de vibratoare si alte alea, iar procurorii cand bagau mana in diplomat sa le scoata si sa si le bage in gura..in alea..."

Becali spune ca banii erau din contul lui, ca stia ca este filat de peste cateva luni, iar Teo Sponte a fost filmat chiar atunci cand a luat banii de la locuinta sa.

"Un avocat mi-a promis ca daca-i dau 300 de mii de euro desfiinteaza DNA. Noi avem nevoie de DNA dar nu de astfel de procurori tradatori", spune Becali care-l acuza pe Trica ca i-a dat un diplomat de un milion de euro lui Ilie Balaci, socrul sau, pentru ca Universitatea Craiova sa invinga pe Steaua.

"Mie imi place Balaci si imi pare rau ca trebuie sa zic asta din cauza tampitului aluia de Trica", spune patronul Stelei.

Becali este convins ca a fost blat la Cluj, ca fundasul care a faultat a facut-o intentionat, ca si atacantul Goga a facut blat si nu a jucat nimic. De asemenea, Becali spune ca doi jucatori ai Universitatii Cluj au fost platiti tot campionatul de CFR Cluj ca sa nu joace nimic si astfel "U" sa retrogradeze.