Adrian Paunescu si-a continuat tirul injuriilor la adresa celor care ii reamintesc frazele elogioase scrise lui Nicole Ceausescu.

Paunescu a recidiviat la Realitatea TV, in emisiunea "Trecut Asumat", enervat ca moderatoarea Corina Dragotescu a dat din nou citire unor astfel de mesaje:

"Treaba mea ce i-am scris lui Ceausescu, am vrut sa-l influentez pe Ceausescu sa scape de leninism. Cati dintre voi ati avea curaj sa-i spuneti bunicii ce i-am zis eu lui atunci?!... Sunteti niste bieti scarbosi. Parca suntem la scoala de oligofreni".

Paunescu spune ca reintoarcerea la comunism nu va intarzia daca se continua cu extremizarea dreptei si blamarea oamenilor care au facut ceva in trecut, asa cum a facut el.

Intervenit telefonic in cadrul emisiunii, omul de afaceri Peter Imre i-a luat apararea lui Adrian Paunescu spunand ca acesta "a scris infinit mai mult, infinit mai frumos şi mai valoros decât domnul Liiceanu va scrie vreodată".

Imre a acuzat presa ca-l trateaza deplasat pe Adrian Paunescu si-l judeca dupa niste scrisori in loc sa se citeasca in fiecare seara la televizor o poezie de-a poetului.

"Un popor nu are foarte multe genii. Adrian Paunescu poate sa faca orice vrea fiindca a scris acele cuvinte si poezii inestimabile ca valoare pentru poporul roman. Tot ceea ce face sau nu face Paunescu e secundar fata de opera lui", a incheiat Peter Imre.