O noua etapa a luptei pentru Primaria Sectorului 5 s-a disputat pe platoul emisiunii "Eu cu cine votez?" (Antena 3), acolo unde s-au confruntat principalii candidati: Sebastian Bodu (PDL), Cristian Banu (PNL) si Marian Vanghelie (PSD), actualul primar.

Sebastian Bodu a acuzat slaba prestatie a administratiei actuale si a scos in evidenta faptul ca "Vanghelie nu a facut nimic pentru Sectorul 5 si e vremea ca acest lucru sa se schimbe. Vreau sa candidez ca sa arat cetatenilor de acolo ca se poate".

"Sunt mai bun decat Cristian Banu pentru ca reprezint cel mai puternic partid din Romania si voi avea sustinerea consiliului local pentru proiectele mele elaborate, pentru ca am o viziune mai futurista pentru Sectorul 5 si pentru ca rezultatele pe care le-am obtinut in functiile trecute ma recomanda pentru functia viitoare", a explicat Bodu de ce este mai bun decat contracandidatul de la PNL.

Cristian Banu a tinut si el sa-l critice pe Vanghelie: "Primarul actual a cheltuit haotic si eronat banii si nu a consultat cetatenii si comunitatea locala pentru hotararile sale. Nu a tinut cont de legea transparentei".

Candidatul PNL si-a argumentata superioaritatea fata de contracandidatii sai prin capacitatile sale de manager dand exemplul spitalului pe care il conduce (n.r. Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes“), asemanandu-l cu o mica primarie. "Nici Vanghelie, nici Bodu nu au demonstrat ca sunt administratori buni. Bodu nu a fost niciodata un manager, nu s-a remarcat niciodata prin ceva special", a continuat Cristian Banu.

Marian Vanghelie s-a aparat in fata tirurilor celor doi contracandidati, prezentandu-si realizarile sale ca primar pentru Sectorul 5: "Am terminat de reconditionat scolile, gradinitele si liceele din Sectorul 5. Am terminat pietele din sector si termin infrastructura, din 978 de strazi, pe 700 lucram si aproape 400 sunt deja gata. Totodata avem proiect pentru izolarea termica a celor 1.500 de blocuri".

Vanghelie a declarat ca cetatenii stiu foarte bine realizarile sale si e sigur ca acestia il vor vota. "Sectorul 5 nu e asa cum se vede de la domnul Bodu de la Bruxelles si nici cum vede un manager de spital de 6 luni", a finalizat actualul primar.

Ritmul "alert" al emisiunii a fost "spart" in momentul in care Vanghelie a varsat un pahar cu apa, singurul moment demn de retinut dealtfel. Semn rau in opinia contracandidatilor sai.