Venit la TVR 1 pentru a-si sustine candidata la primaria Capitalei, Corneliu Vadim Tudor a avut o iesire nervoasa si a inceput sa strige si sa insulte moderatorii. "Du-te, domnule, arati ca o maimuta", "Hai sictir, de vagabond", au fost citeva din apelativele adresate lui Liviu Mihaiu si Dragos Bucurenci. Desi moderatorul a cerut evacuarea lui, nimeni din TVR nu a intervenit.

Corneliu Vadim Tudor a avut joi seara, la finala candidatilor pentru primaria Capitalei, una din obisnuitele sale iesiri, asemanatoare cu cea din Parlament de la condamnarea comunismului.

Sustinerea pe care CV Tudor i-a acorda Virginiei Vedinas s-a prelungit peste timpul programat. Rugat fiind sa se opreasca, seful PRM a inceput sa vocifereze.

"Du-te, domnule, ca arati ca o maimuta. Nu ti-e rusine sa-mi vorbesti mie, Corneliu Vadim Tudor, asa?", i-a spus lui Bucurenci care a parasit enervat emisiunea.

CV Tudor a continuat razboiul cu moderatorul Liviu Mihaiu, pe care l-a acuzat ca traieste din bani negri, ca este platit de Patriciu si Vintu.

In Bucuresti se pregateste o "colosala" frauda electorala, a urlat Vadim, moment in care Mihaiu a incercat zadarnic sa-l tempereze. "Reprezinti paradigma slugilor Securitatii (...) Sinteti cintaretul dictatorului. Nu incercati sa faceti judecati morale, aici, in studio".

Raspunsul lui CV Tiudor a fost rapid. " Hai sictir, de vagabond! Golanilor".

Vezi mai jos materialul de pe Realitatea TV despre incidentul de la Televiziunea publica.