Invitat la Realitatea TV, Gigi Becali, presedintele PNG-CD, a declarat ca a ales sa faca alianta in Consiliul Bucuresti cu PD-L chiar daca propunerile PSD si PNL au fost mai tentante. Propunerea PNL pentru Becali ar fi constat in facilitarea intrarii in posesia "latifundiarului din Pipera" a unor terenuri din sectorul 1.

"Eu am cumpărat nişte terenuri în sectorul 1, iar Chiliman face abuzuri şi nu vrea să mi le dea", a declarat Becali.

"PSD a vorbit tot timpul de izolarea si distrugerea dreptei. Cum puteam eu atunci, care vorbesc tot timpul de dreapta, sa fac o alianta cu PSD", si-a explicat pozitia Becali. Acesta spune ca si pentru locale nu ia in calcul decat o alianta cu partidele de dreapta: PD-L sau PNL.

Presedintele PNG spune ca cei patru consilieri ai sai nu vor vota impotriva proiectelor benefice pentru Capitala si afirma ca aceleasi asigurari i-au fost date si de catre Adriean Videanu.

Referindu-se la faptul daca PD-L nu are de suferit de pe urma aliantei cu PNG in Consiliul General al Capitalei, viceprimarul pedelist al primariei generale, Razvan Murgeanu, a declarat ca PNG nu are nicio problema de imagine, iar Gigi Becali nu este o persoana politica condamnata.

Iritat de intrebarile moderatorilor pe acest subiect, Becali a rabufnit: "Ce are PNG-ul, ce poti sa zici de PNG atunci cand tu ai un ministru chitarist alcoolist ca Ludovic Orban. L-a dezalcoolizat Patriciu".

Becali, atac murdar la Orban