Andreea Spataru a incercat la "Agentul VIP" (Antena 2) sa-i ia apararea fostului iubit la putin timp dupa ce paparazzi "Ciao" au surpins momentul in care Ion "Boschet' o batea pe in plina strada.

Andreea spune ca s-a despartit acum un an de zile de Ion, iar aceasta crede ca totul s-a intamplat din cauza unui barbat si o tot urmareste sa vada cu cine e. Desi spune ca nu acesta a fost motivul si ca nu are inca un iubit, vedeta recunoaste ca pozele in care apare sarutandu-se cu un barbat sunt reale, dar spune ca relatia nu a evoluat.

"El ma iubeste foarte tare si de asta a reactionat asa violent, dar el nu e omul pe care-l vedeti in acele poze", spune Andreea, care sustine ca a avut certuri dese si in trecut, din motive stiute doar de ei, dar ca acum s-a ajuns totusi prea departe.

Andreea recunoaste ca a depus o plangere la politie impotriva lui Ion "Boschet" fiindca si-a gasit masina avariata in parcare, dar spune ca a depus declaratia la nervi si nu poate spune daca fostul iubit i-a lovit masina.

Fostul iubit al Andreei a declarat insa pentru Cancan, ca a recurs la violenta deoarece blonda l-ar fi atacat cu unghiile, l-ar fi zgariat fara motiv si ar fi incercat sa-l umileasca in fata prietenilor, palmuindu-l.

"Am luat-o de par, fiindca ma lovea. Oricine ar fi facut la fel cu femeia lui, daca aceasta l-ar fi palmuit pe strada. Nu am facut altceva decat sa ma apar... Si, la urma urmei, e problema mea daca imi bat iubita", a declarat pentru Cancan Ionel Cojocea, zis Boschet.