Intervenit telefonic la "Fanatik Show" (Telesport) redactorul sef al GSP, Catalin Tolontan, nu a dat sperante ca vom putea vedea prea curand toate meciurile.

"Oamenii vor vedea meciurile cand vor plati pentru asta, prin firma lor de cablu care va da banii ca sa-si mentina cota de piata. Nu am nicio rezerva sa spun ca trustul condus de familia Voiculescu greseste in momentul de fata, dar gresesc si oamenii care adopta o atitudine populista in privinta drepturilor de televizare. Daca meciurile ar trebui date gratis la toata lumea, de ce nu se da si petrolul atunci?", afirma jurnalistul.

Tolontan spune ca Antena 1 si RCS negociaza gresit, dar acuza si firmele de cablu si televiziune digitala (UPC, Dolge) ca "negociaza smechereste" mizand pe o presiune populara care ar trebui sa-i determine, in final, pe castigatorii licitatiei sa renunte la o parte din banii solicitati pentru a transmite meciurile.

Jurnalistul acuza Liga si pe Dumitru Dragomir ca "programeaza meciurile in mod ostil fata de castigatorii licitatiei", mai multe meciuri fiind programate la aceeasi ora, facand astfel ca GSPTV sa nu poata transmite toate meciurile dorite de public.