Invitat la emisiunea "Vorbe grele"(Antena 2), deputatul PSD, Madalin Voicu a vorbit despre intalnirea de azi dintre presedintele Romaniei si premierul italian Silvio Berlusconi, declarandu-se sceptic in ceea ce priveste efectele acestei intrevederi, si i-a acuzat pe Basescu si pe Tariceanu ca "au ceva impotriva tiganetului".

"Problema mea nu e ce a facut Basescu acolo, ci daca a fost eficient. Daca in afara de mangaiat cu Berlusconi, ce efecte a avut aceasta vizita", a declarat Madalin Voicu.

Deputatul PSD si-a exprimat convingerea ca cei doi lideri au facut "un fel de intalnire de poza" si ca "atunci cand Berlusconi l-a batut pe Basescu pe umar la nu stiu ce summit si i-a zis sa se intalneasca, Basescu chiar l-a crezut. Dupa ce a vazut ca Berlusconi l-a primit, Basescu a ajuns sa creada ca a facut si treaba".

"Atat Tariceanu, cat si Basescu, chiar daca ei sustin ca sunt elastici, cu viziune larga, democratica, au in interiorul lor o chestie impotriva tiganetului, dar nu o pot recunoaste public", a mai precizat Voicu.