Invitat la emisiunea "Special"(Sport.ro), actionarul dinamovist Vasile Turcu a vorbit despre inceputul mai slab de campionat al echipei din Stefan cel Mare si a dezvaluit cateva amanunte din politica de transferuri a clubului. Contactat telefonic, presedintele executiv al cainilor rosii, Cristi Borcea a discutat despre problema televizarilor din Liga I.

Vasile Turcu si-a manifestat convingerea ca inceputul de campionat nu este atat de slab pentru echipa asa cum se speculeaza si ca la Dinamo nu exista probleme. "Daca nu gresea arbitrul impotriva noastra in meciul cu Pandurii si nu ne anula un gol valabil, acuma am fi avut trei puncte si nu am mai fi vorbit despre probleme la Dinamo. Dinamo joaca in stil italian. Batem cu 1-0 si luam trei puncte. Care-i problema?", a declarat Turcu.

"La Dinamo sunt trei scouteri, dar nu se face niciun transfer fara acordul lui Mircea Rednic. Domnul Rednic l-a studiat destul de bine pe Abel Gomez si a decis ca nu se incadreaza in planurile de joc ale echipei. Miranda ne-a impresionat cand l-am vazut pe DVD-uri pentru ca semana cu Florea Dumitrache. E un jucator de valoare si va confrma", a mai precizat Vasile Turcu.

Contactat telefonic, presedintele executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a declarat: "Dinamo are foarte multi suporteri in tara, iar netelevizarea meciurilor echipei ii afecteaza pe ei in primul rand, apoi pe partenerii clubului. Cu toate acestea, nu cred ca sponsorii ne vor face probleme. Trebuie sa ne aliniem si noi cu se se intampla si afara. Cei care au dat banii pentru drepturile tv fac cum cred ei de cuviinta".