Intervievat telefonic in cadrul emisiunii "Special"(Sport.ro), presedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a declarat multumit de jocul prestat de vice-campioana Romaniei in fata formatiei Galatasaray si a declarat ca rosi-albastrii pastreaza "60% sanse de calificare". Tot la telefon, Gigi Becali, patronul Stelei, s-a aratat satisfacut de scorul final si l-a laudat pe proaspatul venit Toja si pe Banel Nicolita.

"Un jucator ca Banel cu capacitatea de a indura atata efort nu poate sa nu joace la nivel inalt. Daca l-ar ajuta si tehnica ar fi complet. Goian si Radoi sunt magistrali. Nu am crezut in nici un moment ca turcii pot bate, iar Steaua are 60% sanse de calificare", a declarat Dumitru Dragomir.

"Mi se pare un rezultat bun. Era mai bine daca era 2-1. Sunt surmenat psihic, dar sunt multumit de jocul echipei. Am jucat azi ca in momentele bune din campionatul intern. Oricum, vreau o Steaua care sa dea si al treilea gol dupa ce conduce cu 2-0", a declarat Gigi Becali.

"Toja mi-a placut foarte mult si cred ca s-a integrat, dar Banel a fost cel mai bun de pe teren. Si-a facut datoria complet. Cu putin noroc putea marca Lovin pe final si plecam invingatori. Atmosfera a fost apasatoare, dar norocul nostru e ca am marcat repede si le-am inchis gura suporterilor turci. Cred ca avem 60-70% sanse de calificare", a mai declarat patronul Stelei.