Invitat la Realitatea TV, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a vorbit despre meciul "infernal" castigat cu mare dificultate de tricolori in insulele Feroe. Referitor la declaratia lui Piturca de dupa meci cum ca "am facut un meci bun, frumos si spectaculos", Coreleone a replicat: "Unde au facut un meci spectaculos? Poate asa o fi si eu am vazut al meci".

"Nu ma pricep la fotbal si de aia nu ma iau pe langa echipa nationala. Le-am spus celor de la Federatie sa se intereseze mai bine despre jucatorii care vin la nationala, sa vada ce probleme au si cum se comporta la cluburile lor, sa lucreze cu ei sa uite de probleme si sa se concetreze la ceea ce au de facut. Mie mi se spune, desi am 36 de ani de experienta, ca trebuie sa mai invat, iar altii de 13 luni la Federatie, pusi pe santaj, spun ca sunt doctori docenti. Asta spune multe. La noi hotii cei mai mari au strigat <>", a continuat Mitica de la Liga.

Dragomir l-a mai acuzat pe Ionut Lupescu si departamentul sau de marketing de la FRF ca ar fi in spatele bannerului (n.r. - Mitica la puscarie!) afisat pe gardurile stadionului din Feroe in timpul meciului. "Cine crezi ca a afista acel banner? Acolo erau doar doi-trei romani in tribune. La Campionatul European tot el a afisat bannerul pentru ca orice persoana obisnuita nu voie sa intre cu nimic pe stadion si doar oficialii nu erau controlati".