Ne-am obisnuit cu totii ca, in Romania, politicienii sa coboare adanc in mocirla in timpul campaniei electorale, insa ce s-a petrecut in emisiunea de la B1TV (6! Vin Alegerile!) este de-a dreptul socant. Disputa de idei dintre senatorul Marius Marinescu (PC) si fosta sa colega de partid, pedelista Anca Constantinescu s-a transformat rapid intr-un lung sir de injurii care a culminat cu aruncarea in fata Ancai Constantinescu a unui pahar de apa.

Disputa a degenerat atunci cand cei doi oameni politici au inceput sa-si arunce in fata poreclele: "Bideu" in cazul lui Marinescu si "Anca Ciocu Mic Acum Noi Suntem la Putere" in cazul Ancai Constantinescu. Marinescu a fost extrem de iritat si i-a adresat mai multe cuvinte urate colegei sale de Parlament numind-o in final "fata de bideu".

Cum furia acestuia crestea, amplificata de faptul ca pedelista Anca Constantinescu a rasturnat paharul cu apa in directia senatorului PC, Marius Marinescu a luat paharul sau cu apa de pe masa si i l-a aruncat in fata Ancai Constantinescu, profitand si de reactia cvasi-inexistenta a moderatoarelor emisiunii.

"Vreau sa va spun ca atata mojicie cata e in politica asta romaneasca...", au fost vorbele de final ale conservatorului Marinescu. Fara comentarii.