Cristian Tudor Popescu l-a atacat pe Traian Ungureanu in cadrul emisiunii "Cap si Pajura" (Realitatea TV) despre care spune ca este doar un propagandist care a iesit de mult din sfera jurnalismului.

Obiectul criticilor facute de CT Popescu a fost editorialul lui Traian Ungureanu "Vedere de pe bloc" care spune ca daca PDL va face alainata cu PSD se va arunca "de pe bloc, pe cuplul Patriciu-Tariceanu, regizorii eventualei apropieri PSD-PD-L."

"Traian Ungureanu scrie bine jurnalism sportiv, dar jurnalismul sau politic e sub orice critica. Trebuie sa iau atitudine fiindca ceea ce face el ne afecteaza pe toti ca ziaristi. La ziarele la care am lucrat eu nu am dat voie nici unui ziarist sa faca parte din vreun partid politic", spune cunoscutul om de presa.

C.T. Popescu crede ca "amenintarile cu aruncatul de pe bloc" arata ca Traian Ungureanu nu este interesat de gasirea celei mai bune solutii pentru Romania ci doreste doar sa se realizeze idealul sau, "acela legat de el si de Traian Basescu".

"Ar trebui sa procedez cum procedeaza el de multe ori si sa-l desfiintez acum: sa zic ca e un imbecil, un psihopat. Dar nu e. Sunt gazetar si ma consider afectat fiindca el se joaca cu astfel de lucruri...", si-a explicat atacul Cristian Tudor Popescu.

"PSD, un taur batran care doar intarata vaca"

Intrebat daca PSD-ul va mai intra in cartile negocierii pentru formarea guvernului, CT Popescu a comparat situatia partidului cu una din zootehnie cand "se foloseste un taur batran doar ca sa intarate vaca pentru acuplare. El nu mai poate, nu mai e suficient de potent ca sa o penetreze, dar o intarata si atunci, cand ea este pregatita, este adus taurul tanar ca imperecherea sa fie reusita"