Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca isi doreste ca in 2009 sa isi recupereze valiza cu 1,7 milioane de euro de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), iar aceasta institutie sa se desfiinteze, informeaza Sport.ro, citat de Mediafax.

"Tot ce imi doresc eu in 2009 e sa iau valiza inapoi si sa se desfiinteze DNA-ul, e cel mai important. DNA este cancerul societatii romanesti. Sa lase rautatile procurorii de la DNA, pentru ca altfel o sa invrajbeasca pe toata lumea. Fanilor Stelei nu le promit nimic, numai Dumnezeu poate sa faca. Nu mai bag bani, nu ma mai intereseaza ce se intampla, nu mai sunt entuziasmat. Vine un fundas stanga la Steaua, asta va spun sigur", a spus Becali, care a petrecut Revelionul la Poiana Brasov, la unul dintre hotelurile care apartin actionarului rapidist George Copos.

Procesul lui Gigi Becali incepe la Curtea de Apel Cluj in 21 ianuarie, finantatorul FC Steaua fiind acuzat ca a promis sume importante de bani jucatorilor unor altor cluburi, pentru a-si invinge adversarii din teren si, astfel, echipa din Ghencea sa profite de rezultate.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost deferit justitiei de procurorii anticoruptie, in dosarul "Valiza", alaturi de alte cinci persoane, intre care si selectionerul echipei nationale de fotbal, Victor Piturca.