Adrian Nastase a declarat telefonic la Realitatea TV ca Mircea Geoana l-a sunat pe Emil Boc imediat ce a aflat de intentiile lui Oprea si l-a rugat pe acesta sa nu-i publice numirile pana nu ajung sa stea de vorba.

Emil Boc ar fi procedat exact invers si "a tinut textul de la Monitorul Oficial pana la doua noaptea astfel incat sa se poata face aceste numiri si pentru a-i pune in fata unui fapt implinit pe cei din PSD" a declarat Adrian Nastase care il mai acuza pe Oprea ca a facut numirile dupa ce s-a intalnit cu Boc care a primit indicatii de la Traian Basescu.

Declaratiile lui Adrian Nastase au fost calificate drept fanteziste de catre liderul pedelist Cezar Preda care spune ca "Emil Boc nu vine cu propunerile de acasa si nu trebuia sa mai intrebe vreo 3-4 moase ca sa vada daca Oprea avea acceptul PSD sau nu".

Si Cristian Tudor Popescu crede ca Adrian Nastase isi face jocul si-si urmareste interesul in interiorul PSD. Cunoscutul jurnalist crede ca tot scandalul scoate in evidenta incrancenarea cu care se urmareste punerea in functie a lui Virgil Ardelean cu riscul de a rupe coalitia PDL-PSD. "De ce e el asa important? E important pentru razboiul de culise, pentru lovituri sub centura impotriva adversarilor, a declarat CT Popescu.

textul se actualizeaza