Premierul maghiar, Gyurcsány Ferenc, a fost nevoit sa intrerupa o conferinta de presa dupa ce purtatoarea sa de cuvant a lesinat in bratele sale. Gyurcsány a intervenit instantaneu iesind cu femeia lesinata din sala de conferinte. Premierul a anuntat medicii care au stabilit ca Budai Bernadet, purtatoarea de cuvant ar fi lesinat din cauza unui virus gripal si a oboselii acumulate.

Premierul maghiar, Gyurcsány Ferenc, s-a aflat, duminica, alaturi de purtatoarea sa de cuvant Budai Bernadet la o conferinta de presa. Premierul tocmai a raspuns primei intrebari adresate de un jurnalist cand puratatoarea de cuvant a inceput sa se clatine la pupitrul alaturat. Budai Bernadet, vadit ametita a incercat sa paraseasca sala si s-a indreptat spre usa, aflata in spatele lui Gyurcsány. In momentul in care a trecut pe langa premier, femeia a lesinat in bratele acestuia. Gyurcsány a prins-o in brate si a iesit din sala de conferinta cu ea in brate.

Intreaga scena a fost filmata de televiziunile maghiare prezente la eveniment. In scurt timp la fata locului au ajuns medicii care dupa ce au intervenit au stabilit ca purtatoarea de cuvant trebuie internata. Potrivit informatiilor publicate in presa maghiara, Budai Bernadet a lesinat din cauza unui virus gripal pe care l-a contactat si pe fondul oboselii acumulate. Medici i-au prescris cateva zile de odihna sub supraveghere medicala.