Partidul National Liberal are nevoie la alegerile europene de un cap de lista care sa poata face fata capilor de lista de la PSD si PDL. Iata ce spune la RFI Teodor Melescanu, membru în Biroul Politic Central al PNL.

"Cred ca s-ar impune într-adevar sa avem un cap de lista cât de cât echilibrat cu capul de lista de la PDL, unde probabil va fi Theodor Stolojan sau de la PSD unde e o sansa sa fie Adrian Severin sau cei care au o cota foarte mare de popularitate si de încredere la nivelul populatiei si cred ca ar trebui sa cautam si noi o asemenea solutie", afirma liberalul.

Întrebat daca ar exclude o eventuala candidatura la euro-parlamentare, Teodor Melescanu a raspuns: "Eu nu mi-am exprimat aceasta dorinta. Sigur, ma onoreaza faptul ca numele meu a fost mentionat ca numele unei persoane care poate sa contribuie la un rezultat bun. Au mai avut loc asemenea discutii si eu cred ca în urmatoarele zece zile o sa clarificam si problema componentei, ma rog, a primei parti a listei cu locurile eligibile si problema capului de lista".

Presedintele ales al PNL, Crin Antonescu a spus duminica, 22 martie ca Teodor Melescanu ar putea fi o solutie pentru postura de cap de lista la alegerile europene din iunie.