PNL va miza pe subiectele europene in campania pentru Parlamentul European, dar nu le va ocoli nici pe cele interne. Iata ce spune la RFI vicepresedintele partidului, Norica Nicolai, cap de lista pentru euroalegerile din sapte iunie.

"Ne vom bate la Bruxelles pentru libera circulatie a fortei de munca, fara restrictii, vom sanctiona orice incercare, orice tentativa a unei alte tari de a restrange dreptul cetatenilor romani la libera circulatie in Uniunea Europeana si ne vom bate pentru drepturile romanilor, oriunde ar fi", spune Nicolai.

Norica Nicolai declara ca PNL mizeaza pe un scor de peste 20% la acest scrutin sau sapte mandate minim. Aceasta apreciaza ca lista pentru europarlamentare este corect realizata si nu crede ca numele de pe lista sunt necunoscute sau ca nu ar merita pozitia.

"In ceea ce ma priveste, crede ca e unul din liderii importanti ai Partidului National Liberal, mi-am confirmat leadership-ul in Congresul trecut, nefiind sustinuta decat de voturile colegilor mei si scorul pe care l-am obtinut la alegerile parlamentare, 47%, unul dintre cele mai mari scoruri ale partidului cred ca ma recomanda pentru a conduce aceasta lista, care este o lista politica. E o lista a unui partid politic si e o lista politica", spune Nicolai.