"Spun acum, ca om politic, chiar daca inseamna sa am o pozitie diferita fata de colegii mei Tariceanu si Vosganian, ca am aplicat mariri de salarii din considerente electorale", a recunoscut Crin Antonescu la "Ora de foc" de pe Realitatea TV.

"Daca ne luam insa dupa PDL, PSD sau presedinte am fi alunecat si mai rau in asta. Acesti bani s-au dus pana la urma pe niste mariri de pensii si salarii si nu au fost furati", si-a continuat argumentatia Antonescu.

Seful PNL spune ca fostul guvern Tariceanu a facut si greseli spectaculoase, dar ca a facut si mai multe lucruri bune si este mandru sa vorbeasca despre asta.

Marea nenorocire a momentului actual este, crede Antonescu, ca se discuta prea mult de deficitul lasat de Tariceanu si nu ne uitam la cel pe care-l face Emil Boc. Liderul liberal l-a mai acuzat pe Traian Basescu si pe Mircea Geoana ca se comporta pur electoral in toate masurile luate pentru Romania.

Un moment inedit al emisiunii a avut loc atunci cand seful PNL, la solicitarea lui Cristian Tudor Popescu de a-si face o scurta prezentare in egleza, a refuzat spunand ca nu stapaneste bine limba. Antonescu s-a prezentat totusi, neconvingator, in limba franceza.