Elena Udrea a declarat in aceasta seara, la emisiunea "Nasul" (B 1 TV), ca PSD i-a platit pe consultantii politici americani care-l consiliaza pe Mircea Geoana in cursa prezidentiala cu 13 milioane de dolari. "Batalia pentru presedintia Romaniei este acum atat de mare incat se arunca in joc si astfel de sume... Acesti experti americani nu se dau in laturi de la nimic in aceasta batalie sacrificand orice. Pentru ei nu exista interes national pentru ca nu este tara lor, nu-i intereseaza problemele actuale ale Romaniei si nici interesul national...", a declarat ministrul Turismului.

"Batalia cu mine este o parte a campaniei electorale. Indiferent ce as fi facut eu sau ministerul, PNL si PSD au avut foarte clar in minte ca trebuie sa faca un mare scandal ca sa loveasca indirect in Traian Basescu", a declarat Udrea in deschiderea emisiunii.

Aceasta sustine ca la ministerul Turismului exista clipuri de milioane din anii trecuti care nu s-au difuzat niciodata. S-au facut trei clipuri ce au costat 1,5 milioane de dolari. Pe acest caz exista in moment un dosar in instanta."

"Unii politicieni sau jurnalisti au ajuns dieteticieni, designeri, critici de moda si-mi spun ce culori sa port, dezbat ce rochii, ce posete si ce tocuri am. Au in ultima perioada un limbaj atat de murdar si de violent ca ma lasa siderata. Oare barbatii astia chiar nu au sotii sau fete acasa?!", s-a intrebat retoric Udrea.