Candidatul PNL la prezidentiale, Crin Antonescu, a declarat la "Nasul" (B1 TV) ca partidul sau nu are "tot felul de Hayssami", dar este constient ca are oameni de afaceri in partid care cred ca lucrurile vor merge cum vor vrea ei si dupa ce el ar castiga alegerile prezidentiale.

"Am o veste pentru ei: le spun ca asta nu se va intampla. Cand am hotarat sa pun un premier independent ca Johannis, m-am gandit ca e bun pentru tara dar si pentru mine ca voi putea pune altfel presiune pe partide", a declarat seful PNL.

Crin Antonescu l-a acuzat pe Traian Basescu ca "incercand sa fie smecher asa cum s-a obisnuit", si l-a acuzat pe el ca a fost mai mereu absent din Senat, el "a fost lider la absente in perioada 92-95".

Liderul PNL a vorbit si despre acuzele presedintelui ca "Voiculescu le-a numit premierul".

"In ce calitate il considera Traian Basescu pe Voiculescu ca fiind nefrecventabile? Dar Silvian Ionescu de ce e frecventabil? Oamenii din preajma lui Nastase au fost rai, iar acum ca s-au aliat cu Traian Basescu sunt buni", a declarat acesta.

Liderul PNL recunoaste ca guvernul Tariceanu a renuntat cu usurinta la mostenirea Gojdu, dar spune ca nu cunoaste detaliile si motivele pentru care s-a intamplat asta.