RFI Romania continua seria de concursuri ce deschid portile Europei. Dupa un week-end cultural la Paris si un Craciun la Viena, te invitam sa fii pentru trei zile "Regele Planetei Albastre". Destinatia este Carnavalul de la Nisa, in perioada 25-28 februarie. Anul acesta,carnavalul are ca tema ecologia si evoca istoria Pamantului in toate fazele sale, traseaza aventurile omenirii, dar si erorile sale.

Pentru a merge la Carnavalul de la Nisa, trebuie sa asculti de luni pana vineri RFI si sa gasesti cat mai multe masti ascunse in stirile noastre pe www.rfi.roin perioada 01-17

februarie. Regulamentul concursului se gaseste la adresa www.rfi.ro/concursuri. Castigatorul concursului va fi anuntat vineri, 19 februarie, intre orele 10.00-13.00 la emisiunea „Zebra”.

"In afara de festivitatile Carnavalului, aceasta perioada ofera o minunata posibilitate de a descoperi Nisa iarna: climatul dulce, luminozitatea cerului si „l’art de vivre” pe Coasta de Azur.

Frumusetile naturale, viata culturala si artistica, gastronomia: toate la un loc ofera o bogata paleta de emotii vizitatorilor”, a declarat, pentru RFI Romania, Isabelle Billey-Quere, directorul de comunicare al Oficiului de Turism (OFFICE du TOURISME et des CONGRÈS) din Nisa.

Parteneri: Blue Air si Group Accor – Hotel Mercure Promenade des Anglais.

RFI Romania este filiala postului public francez Radio France Internationale, radio de actualitati 24h/24h, care emite la Bucuresti din 1992.

RFI Romania poate fi ascultat pe frecventele proprii in Bucuresti 93.5 FM, Iasi 97.9 FM, Cluj 91.7 FM, Craiova 94 FM si Chisinau 107.3 FM, o parte dintre programele informative fiind preluate de 56 de radiouri locale.