Margareta Costea, soacra lui Mircea Geoana, a intervenit telefonic la emisiunea "Ora de foc"(Realitatea TV) pentru a spune ca nu l-a cunoscut in 2006 pe Catalin Voicu. Aceasta a refuzat insa sa raspunda daca s-a intalnit inainte de alegerile prezidentiale cu Voicu si ce a discutat cu acesta.

Margareta Costea a mai precizat ca nu mai are niciun dosar de cercetare sau pe rol ca sa fi apelat la Voicu si spune ca nu are cunostiinta daca s-a deschis un nou dosar pe numele ei pentru a cerceta modalitatea de obtinere a certificatului de revolutionar.

Saptamanalul Kamikaze a publicat informatia ca, intre cele doua tururi ale prezidențialelor din 2009, Margareta Costea, soacra lui Mircea Geoana, s-a intilnit cu Catalin Voicu. Nu a fost o intilnire de curtoazie, ci una de lucru. Cei doi au discutat despre cum Voicu urma sa "rezolve" dosarele penale ale Margaretei Costea, referitoare la dobindirea de catre aceasta a statutului de revoluționar, scrie jurnalistul de investigatii, Catalin Prisacariu. Voicu a propus ca de inchiderea dosarelor sa se ocupe procurorul Mircea Ene, care ar fi urmat sa fie recompensat, in mandatul președintelui Geoana, cu funcția de procuror general adjunct, scrie revista Kamikaze.