Premierul Emil Boc a declarat in aceasta seara la emisiunea "Nasul"(B1 TV) ca programele initiate de Guvern sunt un succes spunand ca pana in prezent s-au dat peste 18.600 de locuinte prin programul "Prima casa", cu o garantie medie de 41.6000 de euro si circa 13 mii de masini noi dintre care circa 6 mii au fost automobile Dacia.

Premierul a avut un discurs lung si previzibil punand accentul pe noua forma a Legii ANI si pe pensiile speciale.

Boc ii acuza pe politicieni ca isi doresc o lege ANi ca cea din trecut in care totul sa fie trecut la secret si ascuns de ochii oamenilor. Si atunci exista o comisie care analiza acele declaratii numai ca nu s-a intamplat nimic niciodata fiindca totul era tinut secret, a mai spus acesta.

Provocat de moderatorul emisiunii, Emil Boc a acuzat din nou de dezinfomare posturile Realitatea TV si a Antena 3 spunand ca nu le mai urmareste din aceste motive.

Seful Guvernului a tinut sa lamureasca problema micilor producatori spunand ca acestia "sa nu ia in seama dezinformarile" asigurandu-i ca-si vor putea vinde in continuare produsele la piata daca au un certificat de producator in conformitate cu legea.

Emil Boc crede ca partidul pe care-l conduce continua sa fie preferat de romani si a dat ca exemplu recentele victorii de la primaria din Valcea si castigarea primariei din sectorul 4 din Capitala. Boc spune ca alegerea lui Teo Trandafir drept candidat al PDL este fireasca si in conformitate cu strategia partidului de a se deschide in permanente pentru oameni de valoare si nu numai catre politicieni.

"Romanii apreciaza aceasta deschidere, dovada si faptul ca am castigat impotriva unei echipe comune PSD-PC", a mai completat seful PDL, care a evitat insa sa comenteze recentele critici aduse de seful statului la adresa democrat liberalilor.