Sulfina Barbu, presedintele Organizatiei de Femei a PDL, a criticat, intr-un interviu acordat RFI, Guvernul Boc pentru lipsa de comunicare cu grupurile parlamentare: "Este o realitate, un lucru pe care nu l-am ascuns, ca din pacate, Guvernul nu comunica grupurilor parlamentare ceea ce si-a propus sa faca si de multe ori, noi, parlamentarii Partidului Democrat Liberal aflam din presa despre masurile Guvernului".

Sulfina BarbuFoto: Agerpres

"Este o realitate si este un lucru la care trebuie sa raspunda Guvernul, dar nu doar prin a recunoaste ca asa se intampla, ci si prin stabilirea unui mecanism prin care Parlamentul sa fie informat corect despre masurile pe care Guvernul si le asuma, urmeaza sa le ia si cred ca este corect sa le aflam inainte si nu din presa", spune Sulfina Barbu.

Vicepresedintele PDL mai spune ca ar vrea ca Guvernul sa actioneze in asa fel incat populatia sa vada ca aceasta criza "nu produce castigatori si sacrificati": "Romanii au nevoie sa vada ca aceasta criza nu produce castigatori si sacrificati. Toti suntem afectati de criza si toti trebuie sa punem umarul, sa depasim acest moment, pe care nu ni l-am dorit, dar pe care il traim. Aceste reduceri de venituri nu trebuie sa ocoleasca pe nimeni si astept de la colegii mei sa prezinte aceste masuri cu echitate si de sus pana jos".