Invitatul 'de marca' al lui Razvan Dumitrescu la Antena 3 a fost nimeni altul decat Corneliu Vadim Tudor. Il va ucide cu mana lui pe Traian Basescu, votantii se vor indrepta masiv catre PRM, conspiratii evreiesti impreuna cu Shimon Peres, mitinguri sociale de amploare, Elena Udrea va fi ministru al Economiei etc. Cam asta a fost linia intregii emisiuni.​

Corneliu Vadim TudorFoto: AGERPRES

Ce spune CV Tudor:

- Shimon Peres a venit in Romania sa-i ceara lui Traian Basescu sa nu mai vanda arme catre tarile arabe si sa pregateasca invazia Iranului si din Romania. Cand razboiul impotriva Iranului va fi declansat, atunci presedinte Basescu va declara starea de urgenta si va dizolva Parlamentul.

-Evreii si musulmanii se bat ca chiorii acolo si vor sa-i bage si pe crestini acum in razboiul lor.

- Basescu nu mai gandeste fiindca e umflat cu injectii si medicamente. Va asigur eu ca scapam de Basescu pana in toamna. El se va interna iar eu ma duc la el si-l arunc pe fereastra.

- In toamana vom declansa ample manifestatii de strada, iar guvernantii vor fi dati jos. Basescu va fi debarcat direct la Jilava.

-Un mare om de cultura spunea ca poporul roman nu e atent in momentele sale de rascruce. Il vom trezi noi de datat asta. Daca romanii nu se trezesc le vom face noi bine cu forta.

Un discurs in nota obisnuita intrerupt arareori de moderatorul Razvan Dumitrescu care "este titanul presei romanesti si un jurnalist mai echilibrat acum decat a fost la Realitatea TV" dupa spusele liderului PRM.