Invitata in cadrul emisiunii "Nasul" (B1 TV) Elena Udrea i-a acuzat pe patronii de presa, "mogulii" S.O. Vantu si Dan Voiculescu, ca au avut un plan comun care urmarea ca "presedintele sa dispara". "Acum nu stiu daca si fizic... poti sa interpretezi cum vrei", i-a declarat aceasta moderatorului.

Elena UdreaFoto: Agerpres

Udrea si-a continuat tirul acuzelor sustinand ca Victor Ponta s-ar afla sub influenta "celor care se afla in sfera lui SOV" si a avertizat ca in perioada urmatoare se vor afla mai multe lucruri despre oamenii din institutiile statului, din presa sau sindicate care sunt subordonati lui SOV.

Liderul PDL l-a ironizat pe Vantu pentru declaratiile facute despre demiterea sefilor de la serviciile secrete spunand ca "dupa domnul Vantu si domnul Voiculescu ar trebui desfiintate institutiile statului si sa conduca ei tara prin Realitatea, prin Antene".

Ministrul dezvoltarii sustine ca mitingul politistilor a fost organizat din timp de "oameni care sunt pe listele de plata ale lui Vintu" pentru a pregati suspendarea sefului statului.