Crin Antonescu a acuzat conducerea TVR de cenzura. Liderul liberal a declarat in cadrul emisiunii "Subiectiv" (Antena 3) ca discursul sau, alaturi de discursul intregii opozitii a fost taiat.

Crin AntonescuFoto: Agerpres

"Toti reprezentantii opozitiei au fost cenzurati. Televiziunea Romana, pe bani publici, ne-a cenzurat. A dat discursurile premierului Boc, discursul senatorului Blaga si a intrerupt. Apoi a revenit la doamna Udrea. Acest lucru nu s-a mai intamplat. Oamenii acestia nu se mai joaca", a declarat Crin Antonescu.

Rodica Culcer, director al Directiei de Stiri TVR a declarat pentru HotNews.ro ca acuzatiile lui Crin Antonescu nu sunt adevarate si ca atat discursul sau, cat si cel al liderului PSD, Victor Ponta au fost difuzate de TVR.

"Nu e adevarat. Sa urmareasca si sa verifice. A fost difuzat discursul lui Victor Ponta, a fost difuzata reactia lui Crin Antonescu la final si, inclusiv, discursul lui Varujan Vosganian. Imi place sa cred ca a fost prost informat si ca acuzatiile sale nu sunt de rea-credinta", a declarat pentru HotNews.ro, Rodica Culcer.