- "Noi vom pune bani dublu fata de 2010 la partea de cofinanatare pentru proiectele europene. Programul pe care l-am aprobat luni in guvern este modernizare a spatiului rural romanesc. Este cel mai serios program. Vom asfalta 10.000 km de drumuri judetean si local. El va asigura asfaltarea drumurilor care fac legatura cu cele nationale si va dezgheta creditatrea pentru ca va da si locuri de munca. Programul de canalizare, statie de epurarea in sistem integrat pentru foarte multe localitati va aduce, de asemenea multi bani in mediul rural si conditii apropiate fata de ce au cei din UE", a spus Emil Boc.
Premierul a precizat ca masura care cere coborarea cotei unice la 10% nu poate fi aplicata in momentul de fata in conditiile bugetului pentru 2011.
"In Camera Deputatilor nu va fi aprobata aceasta propunere, repet, de dorit, insa acum avem nevoie de stabilitate in sistemul de taxe", a spus Boc.
Referitor la legea salarizarii, Emil Boc a insistat ca aceasta "ofera tocmai o creionare pe termen mediu si lung a ceea ce se intampla in sistemul de salarizare, iar "daca s-ar aplica in integralitate acesta lege in primul an, ne-ar trebui 46,3% in plus".
Referitor la declaratia lui D. Strauss Kahn, care vede Romania intrand in incetare de plata, Emil Boc a declarat ca "daca Romania nu va avea derapaje, nu va avea probleme sa ajunga intr-o astfel de situatie".
"Asta inseamna ca trebuie sa aprobam cele trei legi decisive pentru a ne feri de pericole. Daca vom opta spre altceva, vom avea probleme", a mai spus Boc.
Emil Boc asteapta ca in 7 decembrie sa se dea acordul pe legea pensiei iar daca acest lucru se realizeaza "coroborat cu legea bugetului, se va da perspectiva de stabilitate si cerstere economica". Boc a precizat ca Strauss Kahn s-a referit poate la faptul ca "iesirea din criza nu se face cu populisme".
Referitor la un nou imprumut, Emil Boc a spus ca incepand din ianuarie se va putea discuta despre un alt tip de acord de precautie pentru consolidarea masurilor structurale.
"Coalitia a fost si este extrem de stabila si unitara in privinta legii educatiei, salarizarii, bugetului de stat si a pensiilor. In interiorul ei nu se gasesc divergente. Opozitia, din nefericiere a boicotat aceste legi. Prin decizia CCR cred ca s-a inchis si un capitol legat de modul de promovare a legii educatiei nationale", a spus Boc.
"Acesta procedura nu mai poate fi oprita. Speram ca Mircea Geoana a inteles asta si ca nu poate fi impotriva CCR, deoarece s-ar situa in afara legii", a spus in inchiere Emil Boc.
1. individul român este nationalist si patriot (putem estima o proportie de 85-95% de astfel de indivizi; dovezi ai in comentariile articolelor in care tema sunt evreii, tiganii sau ungurii)
2. in mod traditional, de cand individul român are stiinta de a fi facut parte (el sau stramosii lui) din vreo structura statala (adica in mod sigur din sec XIV si in mod discutabil din sec XII), cei ce aveau mana pe cârma respectivei structuri statale erau straini - adica fie cumani si pecenegi (ca dinastia Basarab), fie tigani (ca domnitorul Stefan al VIII-lea Razvan al Moldovei), fie greci (ca Ioan Iacob Heraclid al Moldovei pe langa varii Ipsilanti si muuulti multi altii), fie unguri (ca Bathory etc), fie polonezi (ca Miron Barnovschi & ceilalti Movilesti sau ca Izabela Jagellon etc), fie tatari (ca hanul Timur care in alta grafie se scrie Khan Timur pe care noi l-am facut Cantemir), fie, in sfarsit, sub varii si variabile suzeranitati turcesti, nemtesti, polace sau rusesti...
3. memoria lunga, buna judecata si intelepciunea practica a individului roman l-au impins pe individ la urmatoarea concluzie: toti astia care e statul e traditional HOTZI !!!
4. concluzia 3 contrasteaza fundamental cu esenta traditionala a individului român care, se stie si e confirmat si de manualele de istorie & româna, e bun, cinstit, harnic, muncitor si cu scârba de nelegiuire, drept care individul se simte obligat a intoarce spatele raului
5. individul român din prezent, bine informat prin varii mijloace, stie ca cei efemeri care acum sunt la conducerea statului sunt fie evrei, fie unguri, fie masoni, fie sionisti, fie conspirationisti, fie vasali marilor licurici / ursi sau altor dihanii
=> 6. individul român, bun nationalist, cu scârbire de rau si cu dragoste de sine care e prin definitie bun, NU poate baga bani in bugetul statului pt ca el stie ca bugetul = buzunarul strainului hapsân si rau
qed
2. nu se departeaza de subiectul de discutie
3. Are o exprimare clara, fara dubii
4. Este sobru si in aparenta si in discutie
5. Modest
6. Nu se vaicareste de greutatile care le are (a la Obama)
7. Este optimist
8. Este muncitor, nu e freqvent in concediu
9. Este respectuos cu adversarii
Daca vreti adaugiri sau critici la cele de mai sus, faceti-o cu dovezi si nu cuvinte goale. Nu pot spune aceleasi lucruri despre conducatorii dinainte.
Pai cum sa nu pui matale dublu in 2011 la proiecte cand ai arierate maxime la ele pe 2009 si 2010? Mersi.....De fapt dai inapoi ce n-ai dat in ultimii doi ani....Curata demagogie nene Iancule,.....curata demagogie....Ce crezi matale, ca toata lumea e proasta?....O mai faci si pe "niznaiul" ca cum de nu acceseaza lumea proiectele europene? "Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!!!!", Boc-Pogoniciu...