Olguta Vasilescu, senator PSD a declarat la Antena 3 ca Elena Udrea a fost aparata de o firma de avocatura care face contracte in valoare de milioane de euro, in fiecare an cu statul roman si ca a insistat ca procesul sa se desfasoare la Judecatoria Sectorului 5.

Elena Udrea si Olguta VasilescuFoto: AGERPRES

"Nu o inteleg pe doamna Udrea, care e evident ca nu gusta infrangerea. Domnia sa nu adus probe in instanta, iar instanta pe care, repet dansa a ales-o a judecat si mi-a dat dreptate mie", a declarat Olguta Vasilescu.

Senatorul PSD i-a transmis Elenei Udrea ca "ar fi timpul sa inceapa sa se obisnuiasca cu criticile".

"Nu voi face niciodata parte din grupul Turcan, Anastase sau Baconschi, care ii canta ode doamnei Udrea", a incheiat Olguta Vasilescu.

Judecatoria Sectorului 5 a dat castig de cauza senatorului PSD Olguta Vasilescu, in procesul in care ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a dat-o in judecata pe aceasta, pentru afirmatiile facute in legatura cu arestarea primarului democrat liberal al Craiovei, Antonie Solomon.

Ministrul Elena Udrea declara, intr-o postare pe blog, ca nu este surprinsa de respingerea de catre Judecatoria Sectorului 5 a cererii sale de chemare in instanta a Olgutei Vasilescu, subliniind ca practica judiciara actuala arata ca judecatorii "nu dau doi bani" pe concepte ca onoare si imagine.