Victor Ponta a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca raspuns la declaratiile facute de Mircea Geoana pe blogul sau, ca nu l-a sfatuit niciodata pe Geoana sa minta in legatura cu vizita la Vantu si crede ca nu vom afla in curand adevarul in legatura cu acea vizita nocturna. Mai mult, liderul PSD spune ca Geoana i-a informat atunci ca zvonurile sunt nefondate si ca acea vizita nu a avut loc.

Victor PontaFoto: Agerpres

"Nu l-am invatat pe candidatul Geoana sa minta, asa cum nu l-am invatat sa mearga la dl. Vantu. Adevarul probabil ca-l stiu dl. Vantu si dl. Geoana. Eu n-am mari sperante ca-l vom afla de la unul dintre ei. La pranz in acea zi, cand au aparut pozele la Hotnews, daca nu ma insel, dl. Geoana ne-a spus ca nu a fost acolo", a declarat Ponta.

Liderul social democratilor a tinut sa-i raspunda astfel lui Mircea Geoana, care a declarat luni pe blogul sau ca a fost la Sorin Ovidiu Vantu acasa in seara de dinaintea confruntarii cu Traian Basescu, fiindca i s-a promis ca i se vor arata intrebarile de la confruntarea cu Basescu, "avand informatii ca echipa de campanie a lui Traian Basescu ar detine deja intrebarile". Geoana a mai declarat ca a aflat ca exista poze cu el din seara respectiva, inainte de a intra in direct, dar ca a ales sa spuna adevarul, chiar daca Victor Ponta, coordonatorul campaniei sale, l-a sfatuit sa minta in legatura cu evenimentul respectiv.

Robert Turcescu a declarat, in cadrul propriei emisiuni, 100% (B1 Tv) ca intrebarile respective nu au fost cunoscute de nimeni in afara de el si de un coleg.

Intreg interviul lui Mircea Geoana poate fi urmarit, in doua parti, pe blogul sau.