"Viitorul va suna bine pentru mine si pentru cei care cred in mine". Declaratia a fost facuta la RFI de presedintele Senatului, Mircea Geoana. Razboiul dintre mine si Ponta nu-i va aduce puncte nici lui si nici PSD-ului, mai spune social-democratul.

Disputele cu presedintele PSD, Victor Ponta nu rezolva nimic, spune seful Senatului.

"Destinul fiecarui om politic il decide in primul rand opinia publica romaneasca, nu-l decide nici domnul Ponta, nici oricine altcineva. Sunt absolut convins ca nu razboiul verbal impotriva unui fost presedinte de partid e cel care-i aduce puncte domnului Ponta sau PSD-ului. In acest moment, exista un singur adversar comun, aceasta guvernare, acest regim politic, care a ajuns la epuizare, care cauta disperat solutii pe care nu le mai poate gasi", declara Mircea Geoana.

Continuarea pe www.rfi.ro.

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca presedintele Senatului, Mircea Geoana, nu mai face parte din partid si ca este "un om liber si independent".

Intrebat daca Geoana mai face parte din PSD, Ponta a raspuns: "Nu. (...) E un om independent, repet. Si ii respect independenta", a spus liderul PSD, care nu a dorit sa dea detalii suplimentare in acest sens.